Szabályzat

OTTHONNEKED Ügyfélkártya: rendszeresen frissülő kedvezménykuponokat tölthet le és válthat be a programban rész vevő bemutatótermekben.

A Style&Home Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

Az OTTHONNEKED Ügyfélkártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő kuponok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor kuponok beváltására nincs lehetőség, a vásárlás lezárásakor kerülnek beszámításra a kuponok.

A kártyán található kuponokról a Felhasználó a Kibocsátó oldalán (https://otthonneked.ugyfelkartya.hu/kuponok/) tájékozódhat. (legyen kattintható az url)

A kuponok felhasználása

A kuponokat a Vásárló vásárláskor a kuponon meghatározott kedvezményre válthatja. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy kupont vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

Igénybevétel helye

Az IBDesign, a Palatinus Fürdőszobaszalonok és a SpaTrend bemutatótermeiben.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint az info@otthoneked.hu címre küldött levélben lehet.

Címünk: Style&Home Kft.

7082 Kisszékely, Szabadság utca 20.

Adatrögzítés

A virtuális kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Style&Home Kft. / OTTHONNEKED tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével és beküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Style&Home Kft., valamint az Ügyfélkártya programban résztvevő kereskedelmi partnerei minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsák, teljes körűen kezeljék, saját marketing, reklám tevékenységük céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítsanak a megadott elérhetőségekre.

Kérésre a Style&Home Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik.

A Törzsvásárlói kártya, valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói kártya, illetve a rajta lévő kuponok a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra, illetve törlésre:

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 60 hónapig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

Elérhetőségek

Telefonszám: +36 30 465 7023

E-mail: info@otthonneked.hu